Overslaan en naar de inhoud gaan

- Opleidingen op ieders maat -

Een brede waaier van opleidingsmodules

Bij ons kan u terecht voor volgende modules: Situationeel leiderschap, Leiderschap in de zorg, Persoonlijkheid en leiderschap, Aansturen van teams, Vergadertechnieken, Timemanagement (mails en outlook) en delegeren, Ontwikkeling van een visie met strategiekaart, Voeren van feedback –en evolutiegesprekken, Conflictmanagement, Boekhouding en Bedrijfsbeheer voor de zelfstandige zorgprofessional.

Volgende leermethodes worden gebruikt: een lezing, een interactieve workshop of een actieve training. In onze opleidingsmodules gebruiken we veel casuïstiek om de theorie naar de praktijk te brengen.

Ontdek het aanbod hieronder en reserveer uw opleiding. U kan ook altijd een opleiding op maat aanvragen.

Opleiding op maat?

Information is knowledge.

We gaan als volgt te werk. In een persoonlijk gesprek luisteren we naar de noden van jouzelf en/of jouw bedrijf. Vervolgens werken wij een voorstel uit, bestaande uit één of meerdere opleidingsmodules. Tijdens een opvolggesprek overlopen we samen het voorstel. Het opleidingsprogramma kan doorgaan in jouw bedrijf, in het Busselhof of op een andere locatie. Na het uitvoeren van de opleiding bezorgen we je een feedbackrapport van de deelnemers aan de opleiding.

Vraag uw opleiding op maat aan