Overslaan en naar de inhoud gaan

- Welkom op de webstek van Busselhof, meetingroom en opleidingen op een unieke locatie -

Ontsproten uit de voorliefde voor oude gebouwen en cultuur van Nyree Claes en Johan Vijgen, ontstond het idee voor het Busselhof in 2000. In verschillende fases werd de vervallen vierkantshoeve verbouwd, met respect voor de authentieke materialen en de omliggende natuur.

Lees ons verhaal

Meeting room

Busselhof is een toplocatie voor alle soorten meetings: directie –en bestuursvergaderingen, teamoverleg, teambuilding, lezingen, vormingsdagen, symposia en productpresentaties. De meetingroom heeft een capaciteit tot 30 personen en beschikt over alle faciliteiten om uw vergadering vlekkeloos te laten verlopen. Behalve de hartelijke ontvangst kan er ook catering voorzien worden.

Dankzij de strategische ligging in de rand van Hasselt is de locatie vlot bereikbaar.

Ontdek meer

Opleidingen

In het Busselhof kan u terecht voor een brede waaier van opleidingsmodules: situationeel leiderschap, Leiderschap in de zorg, Persoonlijkheid en leiderschap, Aansturen van teams, Vergadertechnieken, Timemanagement (mails en outlook) en delegeren, ontwikkeling van een visie met strategiekaart, Voeren van feedback- en evolutiegesprekken, conflictmanagement, boekhouding en bedrijfsbeheer voor de zelfstandige zorgprofessional.

Ontdek de opleidingen