Overslaan en naar de inhoud gaan

- Onze stagiaire Mirthe Grosemans -

Graag verwelkomen we Mirthe Grosemans. Ze voert deze stage uit als masterstudente Handelswetenschappen.

 

Nyree van het Busselhof heeft een project ingediend voor studenten aan de UHasselt (zie https://www.made-in.be/limburg/studenten-verlossen-u-van-vraagstuk/). Uit verschillende projecten sprong het Busselhof voor Mirthe eruit. Want hier kan ze haar creativiteit kwijt voor het opstellen van een Businessplan voor teambuildings, in een duurzame omgeving.

 

Tot de paasvakantie zal Mirthe het Busselhof-team versterken. Ze zal actief meewerken om de teambuildings te koppelen aan de vergadermomenten van onze gasten. Mirthe is sinds jaren actief bij de KSA van Stevoort, waar ze met hart en ziel activiteiten en evenementen ontwikkelt en organiseert voor jongeren. Voor haar is dit de ideale opstap en verkenning in een professionele carrière, waar ook creativiteit en organiseren centraal zal staan. Deze stage bundelt alle kennis die ze tijdens haar opleiding heeft opgedaan. 

 

Mirthe heeft reeds 2 activiteiten om verder uit te werken : “Back2Nature” en “De Busselhof Spelen”. Enerzijds een speelse wandeling met opdrachten in het naburige wandeldomein “Herkenrodebosen” anderzijds allerlei spelen die de gasten kunnen afwerken met een competitief element op het domein van het Busselhof. Zodra Corona het toelaat kunnen we deze activiteiten testen en aan u voorstellen.

 

Tot snel! 

 

Het Busselhof-Team