Overslaan en naar de inhoud gaan

- Jazz in het Busselhof - VOLZET -

Dit event is volledig volzet.

In deze turbulente tijden moeten we improviseren, creatief zijn en genieten van het moois rondom ons. Exact wat we met jazz doen. In het prachtige decor van het Busselhof, een authentieke hoeve in het midden van de natuur, kan je op zondag 30 augustus genieten van een live jazzconcert van Anaïs Vijgen en band. De bijhorende hapjes en bubbels prikkelen bovendien je smaakpapillen. Klaar voor een sfeervolle en unieke middag of avond? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is beperkt.

Welkom in bubbels vanaf 2 personen. Verras je partner, vrienden, familie, of collega’s en vul je eigen tafel voor dit exclusieve event.

 

Jazz door Anaïs Vijgen

Anaïs rondde met succes het eerste jaar conservatorium af in de richting jazz-zang. Tijdens dit gezellige aperitiefconcert neemt ze je mee in al haar ervaringen. Ze brengt, samen met de band, jazz standards in moderne bewerkingen.

 

Praktische info

Datum: zondag 30 augustus

Keuze om het event bij te wonen tussen 11u en 13u of tussen 17u en 19u

 

Middag-aperitiefconcert:

11u00: Welkom met bubbels

11u15: Optreden deel I

11u45: Hapjes en drank

12u30: Optreden deel II

13u00: Einde

 

Avond-aperitiefconcert:

17u00: Welkom met bubbels

17u15: Optreden deel I

17u45: Hapjes en drank

18u30: Optreden deel II

19u00: Einde

 

Prijs: 40 euro p.p. (factuur mogelijk)

Inschrijvingen kan via mail: info@busselhof.be

Na inschrijving ontvang je de gegevens om dit bedrag over te schrijven. Indien je een factuur wenst, gelieve dit te vermelden bij inschrijving.

 

Corona-maatregelen

Een maximum aantal van 44 personen per optreden waarbij iedereen in de eigen bubbel zit. Iedereen draagt verplicht een mondmasker bij elke soort van passage en handen dien je te ontsmetten bij binnenkomen. Bij aankomst begeleiden we je naar je privé-tafel, maximum 6 personen per tafel én minimum 1.5 meter tussen de tafels.

Jazz in het Busselhof