Overslaan en naar de inhoud gaan

- Franse Chansons - 4 oktober - VOLZET -

In deze turbulente tijden missen we de sfeer van reizen, beeld je in te kuieren door Parijs en te genieten van de kleine kunstenaars straatjes op Montmartre. In het Busselhof brengen Anais en Elias jou in deze sfeer met hun Franse Chansons.

In het prachtige decor van het Busselhof, een authentieke hoeve in het midden van de natuur, kan je op zondag 4 oktober genieten van dit live concert. Tijdens dit concert prikkelen we jouw smaakpapillen met een heerlijk ontbijt met bubbels. In aansluiting kan je een wandeling maken in de Herkenrode bossen. Klaar voor een sfeervolle en unieke ochtend? Schrijf je dan snel in! Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Chansons door Anaïs Vijgen

Anaïs rondde met succes het eerste jaar conservatorium af in de richting jazz-zang. Tijdens dit gezellige concert neemt ze je mee in al haar ervaringen. Ze brengt, samen met pianist Elias, Franse Chansons in moderne bewerkingen.

 

Praktische info

Datum: zondag 4 oktober

Keuze om het event bij te wonen tussen 8u30 en 10u of tussen 10u30 en 12u

Prijs: 40 euro p.p. (factuur mogelijk)

Inschrijvingen kan via mail: info@busselhof.be

Na inschrijving ontvang je de gegevens om dit bedrag over te schrijven. Indien je een factuur wenst, gelieve dit te vermelden bij inschrijving.

 

Corona-maatregelen

Een maximum aantal per optreden waarbij iedereen in de eigen bubbel zit. Iedereen draagt verplicht een mondmasker bij elke soort van passage en handen dien je te ontsmetten bij binnenkomen. Bij aankomst begeleiden we je naar je privé-tafel, maximum 6 personen per tafel én minimum 1.5 meter tussen de tafels.